Reacties op dit gedicht
sign vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


D.R. de Ruiter: Dinsdag, oktober 26, 2010 18:08
mooi geniet voluit van het getrouwde leven


youkie: Dinsdag, oktober 26, 2010 16:20
ik wens jullie alle geluk van de wereld toe groetjes


CBR: Dinsdag, oktober 26, 2010 16:00
Prachtig geschreven en proficiat!
liefs, cbr


Fantasy: Dinsdag, oktober 26, 2010 15:50
Echt super mooi gedicht!! Weet zeker dat zij het ook heel erg mooi zal vinden ;)


windwhisper: Dinsdag, oktober 26, 2010 15:10
een dikke proficiat en alle geluk van de hele wereld
liefs Cobie


Over dit gedicht
Auteur:  sign Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  26 oktober 2010
Thema's: