ik wil het niet meer
er zijn mensen die zitten te zeuren dat ze lelijk zijn en dat ze nooit een vriendje kunnen krijgen.
maar ik wou dat ik dat juist had,
ik kan er genoeg krijgen ze vinden me allemaal leuk
maar ik wil hun niet ik wil maar een jongen.
een jongen die ik super leuk vind,
maar die mij niet wilt.
maar ik vind het zo zielig voor al die andere jongens,
ik ben bang dat ik ze pijn doe.
maar ik kan het niet
ik zou mijn uiterlijk zo willen ruilen met zo iemand die zegt dat die niemand kan krijgen.
want ik wil geen jongens meer pijn doen,
door te zegge dat ik al iemand anders leuk vind,
ik wil niemand meer afwijzen.