Je bent nog maar een kleine meid.
Ja nog geen 4 jaartjes jong
Alleen is er iets waardoor jij je van anderen onderscheidt.
Je praat al regelmatig met een "scherpe" tong.
Vaak zeg je dingen waarvan ik denk : " hoe kan ze dat nou weten?"
Dingen die ik allang weer was vergeten.
Jij onthoudt ze en spreekt ze uit.
Ja dan klinken er volwassen woorden uit de mond van mijn "kleine spruit".
Soms gaat ze een discussie met ons aan.
Woorden vol wijsheid en diepgang.
Waardor ik vaak met een "mond vol tanden" kom te staan.
En de discussie die ze voert is uit eigen belang.
Maar lieve Savanna je bent nu nog niet eens 4, volwassen worden hoeft nu nog niet.
Blijf nog maar even lekker klein en geniet !!!!!!!!!!!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
opgedragen aan mijn kleine kanjer, mama houdt van je .
september 2001