ik wil wel over andere dingen schrijven.
maar wil dat de herinneringen van ons bij me blijven.
ik probeer je wel te vergeten..
maar hebben zovaak samen gezeten.
hoe kan ik vergeten wat zolang bij me was.
wij al langer samen dan vanaf de brugklas.
al zoveel jaren dat kan ik niet weg laten.
heb je dat nu nog neit in de gaten?
ik doe mijn best,verheug me op leuke dingen.
probeer mezelf gewoon te bedwingen.
maar ik probeer het gewoon ..ik doe het voor jou!
maar stiekem..weet dat ik het toch al wou.
wil genieten van de dingen om me heen.
al ben ik helemaal alleen.
wil niet bang zijn om alleen te zijn.
want soms is in je eentje toch wel fijn.
rustig..tijd om na te denken.
alsof je je gedachten leeg kan schenken.
even leeg heerlijk stil.
dat is eigenlijk hoe ik het nu wil.
maar eerst door deze fase komen.
en over leuke dingen dromen.
19:20 maandag 25 oktober