via internet leer je een hoop mensen kennen...
met de ene klikt t en de andere is aan t jennen...
de ene ziet je staan en de andere niet...
bakken ellende, jaloezie en verdriet....
dat is niet de bedoeling van je hobby, je vrije tijd...
plezier maken is t motto en geen haat en nijd...
zet je geest en hart eens helemaal open....
laat niet de verkeerde, dus de goeie lopen....
reik elkaar de hand en maak liever plezier...
bekijk alles eens met een open vizier...
echte vrienden heb je namelijk niet voor even...
echte vrienden heb je een heel mensenleven...
©tender