bij jou ben ik thuis in je armen
alleen jij kunt mijn hart verwarmen
bij jou voel ik me veilig en geborgen
daar heeft onze liefde voor kunnen zorgen
niemand heeft mij ooit dit gevoel gegeven
ben blij dit met jou te mogen beleven
ook voor jou is dit een nieuw gevoel
wij vonden elkaar, elkaars doel
jij houdt van mij,ik hou van jou
wij blijven elkaar altijd trouw
onze liefde voor elkaar is diep en echt
moest t even kwijt en heb t nu gezegd
ik hou van jou is zo makkelijk gezegd
het laten voelen aan elkaar das pas echt
in goeie en slechte tijden er voor elkaar zijn
door dik en dun, das pas echt fijn
dan weet je dat je er voor elkaar bent
zoiets hebben wij nooit gekend
het geeft een heerlijk gevoel
wij zijn elkaars liefdes doel
in elkaars armen zijn we thuis
dit geeft harmonie in huis
wij zullen geen gemene spelletjes spelen
maar liefde en gevoelens voor elkaar samen delen
lieve schat ik hou zo veel van jou
de rest van ons leven blijf ik je trouw
ik wil je echt nooit meer kwijt
ik hou van je voor nu en altijd
©tender