Hoe graag ik wou,
vertellen,
Hoe graag zie ik jou,
Door mijn verlangens.
Ik mis je ogen,
De drang naar jou,
De tranen die niet drogen.
Om de verlangens.
Mijn ware lief,
Weet jij al hoe lang,
Ik alleen maar om jou grief,
Om mijn verlangens.
Ik wil je aanraken,
Bij me houden,
Over je waken.
Overgeven aan mijn verlangens.