Ik heb een feest
Ik ga verkleed als een beest
Als een leuke bever lijkt me een goed plan
Ik hoef me niet te verkleden dan
Mijn haren zijn woest en beverkleur
Ik zorg dat ik van te voren nog even meur
Ik haal wat kevers uit mijn handtas
Om ze te pletten met een glas
Ja nu ben ik klaar om lekker te gaan dansen
Met een paar andere leuke bevers sjansen
Lekker ginnegappen en dollen
Misschien zie ik ook nog wel wat leuke mollen
Dikke pret in de tent
Lekker dansen met een leuke vent
Het word vast een dolle boel
Je moet het meemaken dan weet je wat ik bedoel