Een lach en een traan
laat je in beide gevallen
maar ééns goed gaan
Een lach
omdat je gelukkig bent
iets wat iedereen
wel ééns zag
en wat je
lang niet meer hebt gekend
Een lach
om jou verdriet
dat je liever hebt
dat niemand ze ziet
want anders kan je niet
meer
sterk staan
Beiden horen ze
nu bij het leven
omdat ze zich
op elk moment
moeten kunnen geven
*2005-2006*