Als je nou alles zocht,
en niks vond?
Wat had de tocht,
dan te maken met het vinden?
En als het gevonden,
nou verdween?
Van wat we zien konden,
was dat niet wat je zocht.
En toch waren de wegen gebonden,
op een ander manier.
Want zelfs de oude wonden,
komen voor een reden.
Maar ook ik,
voel wat als ik dit op schrijf.
Want dit ogenblik,
is er wat gaande in mijn lijf.
{Veranderingen zijn zwaar te verduren}