Samen zijn van de mensen waar je van houd
Samen staan in de kou.
Vertrouwd voelen bij elkaar.
Dat voelt zo goed.
Heb je het moeilijk of heb je het zwaar.
Ben je vrolijk of blij.
Bij de ander voel je je pas vrij.
Samen zijn met iemand die zegt ik hou van jou.
Samen zijn met je man of vrouw.
Voor altijd samen kunnen zijn.
Dat vind ieder mens ontzettend fijn.