Als ik naar je kijk.
Is het net of ik nog steeds bezwijk.
Jou mooie ogen in de ochtendzon.
Zijn zoveel mooier dan ik dromen kon.
Al zoveel jaren bij elkaar.
Zoveel dingen al doorstaan.
Na zoveel jaar hou ik nog steeds van jou.
Ja, het is echt waar.
Geloof mij nu maar.
Tussen ons is het soms raar gegaan.
Wij twee bleven altijd schouder aan schouder.
Ookal zijn we nu wat ouder.
De zin "jij en ik"zal altijd blijven bestaan.