Bewaar, bewaar mij, bewaar mij maar
Ik neem je met me mee
geef me een mooi plekje in je hart
zoals jij die in het mijne gevonden had
lach, lach maar, lach maar met me
wees maar niet bedroefd,
het is goed zo, het is mooi geweest
ik heb alles gezien wat ik moest
Voel je niet verloren, of ontredderd
ik blijf bij je, je weet wat ik zou zeggen
Wees niet bang om me te verliezen
het belangrijkste van mij blijft hier
mijn gedachten, mijn warmte en lach
is voor altijd deel van jou leven
mijn kind, mijn ware lieve vriend
ik besta door jou en jou gedachten
ik ga met opgeheven hoofd
en met een goede tred in mijn pas
naar mijn eeuwige liefde terug
En ik zie je wanneer dat kan
niet eerder, niet later
tot het ook jou tijd was.