Er wordt weleens gezegd dat vrouwen beter zijn dan mannen en dat is niet waar.
En een man is ook niet beter dan een vrouw ze verschillen alleen hier en daar.
Vooral bij sport wordt dat gezegd laat dan de snelste man maar eens hard lopen tegen de snelste vrouw kijken wie er wint dan.
Ik denk de man.
Man of vrouw geen van beide is beter of slimmer een man en een vrouw hebben elkaar nodig in dit leven.
Vrouwen zijn misschien iets slimmer en ze kunnen meer dingen tegelijk maar een man is weer iets sterker dat is een gegeven.
Vrouwen denken vaak wat langer na voor ze wat zeggen of doen.
Mannen moeten nog altijd zoals vroeger werken voor hun poen.
Dat is nog steeds het verschil tussen een man en vrouw een man moet en een vrouw mag werken.
Zeker als een man en een vrouw kinderen krijgen dan mag de vrouw haar werk beperken.
Kinderen krijgen is een rede dat een man en een vrouw elkaar nodig hebben want anders lukt het nooit om ze te krijgen.
Wie zegt dat een man beter als een vrouw of zegt dat een vrouw beter is als een man die kan beter zwijgen.
De man en de vrouw hebben elkaar nodig want ze vullen elkaar aan.
Een man en vrouw horen ook niet achter elkaar maar naast elkaar te staan.
Want wie zegt dat een man een vrouw niet nodig heeft en vrouw geen man die leeft in hele klein wereld.
Man of vrouw ze kunnen zonder elkaar want je kunt ook geen huis kopen zonder geld.
Trouwens een wereld met alleen mannen is ook niet leuk en niet goed.
En alleen maar vrouwen op deze wereld die houden elkaar ook niet zoet.
Ga ook niet zeggen dat vrouwen een zwaarder leven hebben dan mannen ze hebben het even zwaar.
Want als men dat zegt dat vrouwen het zwaarder hebben in het leven waarom gaat een man vaker eerder dood dat is dan toch ook raar.