Al die gedichten die ik geschreven heb zijn onderwerpen zoals ik ze zie.
Onderwerpen als de doodstraf,criminelen,oorlog,pesten en buitenlanders ik wil er best met iemand daar over praten het maakt mij niet uit met wie.
Het is mijn mening over die onderwerpen niemand hoeft daar mee eens te zijn.
Er wordt in de wereld toch zoveel geroddeld ook over mijn.
Als er iemand is die met mij wil praten en je kunt mij niet verstaan vraag het dan gewoon nog een keer.
Blijf a.u.b. wel beleefd en gedraag je als een nette dame of heer.
Misschien wil er wel iemand met mijn praten onder een genot van een drankje.
Bij een drankje hoort vind ik een pindaatje en een stukje kaas vanaf een plankje.
Ik zit de laatste tijd veel in cafe DE TWEE SPIEGHELS in Leiden.
Als je niet weet waar dat kijk dan op internet of laat iemand jou de weg lijden.
In het weekend van vrijdag tot zondag zit ik daar vanaf een uur of zes.
Voor een goed gesprek ben je bij mij aan het goede adres.
Mijn naam Walter voor vrienden Wally vraag maar aan de barman of barvrouw in het cafe naar wie ik ben.
Maar het eigenlijk niet zo moeilijk om mij te vinden ik niet groot draag een bril en ik ben niet zo dun als een den.
Je mag me ook een email sturen naar mijn emailadres xxxx voor een afspraak.
Misschien vang ik zo wel een leuke vrouw aan de haak.