De tijd eventjes uit het oog verloren
Al snel werd iets prachtigs en onsterfelijks geboren
Begrepen worden zonder woorden
Men voelde een onbekend blindelings vertrouwen
Heel diep vanbinnen heb je er altijd al van gehouden
Alles werd een herkenning
Of is het misschien gewoon wel een herinnering?
We begrijpen stilaan de bedoeling van die wondere wereld van ' toeval '
En vertrouwen in de kosmische wetten van het heelal
Opeens krijgt alles een betekenis
Zelfs de allerkleinste verbintenis
Meer kennis zorgt voor meer innerlijke wijsheid
Een rijkdom die voor altijd en eeuwig in je blijft
Doet het licht in je steeds meer en meer schijnen
Laat langzaam maar zeker de duisternis verdwijnen
Zorgt ervoor en spoort ons onbewust aan
Altijd de juiste weg in te slaan
en ik weet heel zeker
nooit zal het nog doven, steeds leiden
je hebt er ooit zelf voor gekozen…
want steeds meer ga je geloven
dat dit alles voor je is vastgelegd
maak gebruik van je nieuwe ogen en oren
dan gaat er niks je nog verloren
't word je dan nu ook al stilletjes aan toegefluisterd
wat zich uiteindelijk zal uiten in een prachtig concert:
...dit is jouw geboorterecht!
We zullen en we kunnen ook nooit alles weten,
Maar één ding is zeker,
het wordt een reis
die je nooit meer zal vergeten.
Opgedragen aan m'n beste vriendin, Martine