Daar om 6 uur zaterdagmorgen.
Komt een krantenjongen de krant bezorgen.
Ik zeg hem wat ben je vroeg,
Hij zegt, ik zat net nog in de kroeg.
Lachend rijd hij voorbij.
En denk ik aan wat hij net zei.
Ik lach een beetje.
En ik kruip gauw onder mijn kleedje.