alles wat ik denk,
alles wat ik voel
alles draait om jou!..
elke stap die ik zet
elke ik fout die ik maak
ik denk aan jou!..
ik denk zovaak,
aan jou en mij
schaam me dan diep
hoe ik toe deed
wat zoal zei..
weet zal je nooit meer zien,
je nooit meer spreken
heb het ook niet verdient..
toch..
zou ik niets liever willen,
dan 1 min met jou..
is dit teveel gevraagd..
dan toch...
enkel wat ik wil
is geen leven met jou..
maar juist een leven zonder jou!!