Weet je nog... al onze dromen,
we gingen ooit gaan samenwonen
We gingen ons nog amuseren,
niks of niemand kon ons deren
Maar de tijd blijft hier stil staan,
alle dromen zij, gedaan
Geen toekomst meer,alleen't verleden,
foto's van toen worden nu gemeden
Want die doen pijn,echt pijn,
ik weet neit hoe het nu gaat zijn...
Maar ik weet wel dat ik dit niet verdiende,
ik ba op zoek naar andere vrienden
Onze wegen scheiden hier
We hadden samen veel plezier
Alles gaat nu anders gaan,
maar der komt een einde aan
De vraag is echter wel: "wanneer",
Ik weet het allemaal niet meer....
01-05-2002