Verandering
Ben je op het punt gekomen
Dat je denkt wat zal ik doen?
Wil ik eeuwig blijven dromen
Over gebeurtenissen van toen?
Hier en nu is nu belangrijk
Toekomst komt vanzelf dichtbij
Leven thans is zo omvangrijk
Geestverwanten zij aan zij
Idealen hoop en zegen
Worden ze eens werkelijkheid?
Wat komen we in het leven tegen?
Zijn we wel goed voorbereid?
Als wij ons eens laten leiden
Door de Allergrootste Geest
Hij met het allermeeste inzicht
Dan wordt leven vast een feest
Vrede wordt er dan geboren
Onze harten stil en zacht
Open gaan ze voor een ieder
Ook voor hem die het niet verwacht
Zo zal de mens weer op gaan bloeien
Tot wat hij altijd is geweest
Vanuit het hart levende wezens
Ja, dan wordt leven weer een feest!