Je bent moe en wilt graag slapen
eindeloos wegvallen in een bodemloze put
dromen over de mooiste en leukste dingen
fantaseren over hoe het allemaal ook kan zijn
de slaap wil maar niet komen
je draait en draait nogmaals om
de klok hoor je elk half uur weer slaan
pas tegen het ochtendgloren
als de zonnestralen trachten binnen te komen
slaap je eindelijk maar tot hoelang?