ik wens je veel geluk in het leven
ook al moet je veel nemen en geven
dat weet je zelf heel erg goed
dus houd je sterk en houd je goede moed
en blijf voor al in je zelf geloven
dan zal ik je een ding beloven
je ziet dan al je gevolgen
als je je hart maar blijft volgen
niemand die zegt wat jij moet doen
jij mening telt voor een miljoen
onthoud dat goed en neem dat mee
dan komt het oke
veel geluk en sterkte
__________________________________________________