De regenboog met z'n mooie kleuren.
Het kan de hemel zo mooi opfleuren.
Het is mooi om er naar te kijken
En heel soms wel je je hand er naar uitrijken.
De regenboog komt soms tevoorschijn.
Bij regen en bij zonneschijn.
En soms lijkt het net of het zo moet zijn.
De regenboog zo mooi om te zien.
De regenboog zo bijzonder.
Voor sommige is het een wonder.