wat wil je horen?
dat alles perfect lijkt
niemand nog kan storen
en alles dichtbij blijkt
het mooie leventje op me wacht
het geld dat binnenstroomt
en alles is praal en pracht
de pijn van mijn hart gevlogen is
en ik altijd alles alleen kan
dat ik iedereen om me heen heb
en een geliefde man
maar toen bleek alles nep
alles bleek een leugen achter tranen
wil zo perfect lijken
voor het wereldje om me heen
wil niet dagen lopen zeiken
want t lijdt me nergens heen
ik blijf proberen en werk me naar boven
zo blijf ik in geluk geloven