Je fluisterde
op mijn verwarmde
wangen
zacht kussend
dat je van mij hield
Je knipperde;
bedroog mij
met je ogen
om mijn gelukzaligheid
te zien
Ik glimlachte,
stond van binnen
in brandt
vuurgevaarlijke zoete
smacht
en ik zei:
ik ook van jou
mijn lieve
schat.