Van alles wat
Glimlachende blije gezichten
Langkussende verliefde nichten
Loodgrijze wolkenluchten
Hele diepe wanhoopszuchten
Langgerekte hongergapen
Derde wereld kinderen die maar gaan slapen
Opgemaakte damesgezichten
Afgetakelde krakende gewrichten
Een ketelbinkie overboord gevallen
Gelukkig op een zootje zachte kwallen
Vindingrijke bollebozen
Oude werknemers die men "moet" lozen
Dartelende vlindervleugels
Strak getrokken paardenteugels
Spinnende poezen en knorrende katers
Leuke momenten en beschamende flaters
Goed van de tongriem gesneden zakenvrouw
Weinig voorkomende mannentrouw
Ginnegappende malloten
Kwade vrouw op hoge poten
Sinterklaas die weer wordt opgetrommeld
Een liefdesbrief door een ex verfrommeld.
Een door het leven getekend gezicht
Nu brei ik een eind aan dit malle gedicht.