1 Roos
zegt mij
ik vind je lief
Bijzonder en speciaal.
Een bosje rozen
schenk je dan,
op verjaardag en of feest.
Een grote bos rozen
schenk je mij
als ik je schenk, ons kind.
Een nog grotere bos
Geef je mij
omdat je me bemind.
Als ik dan
30,40,50 of meer word
Telt iedere roos een jaar.
Die rozen
koester ik nog steeds
Net zoals elke grijze haar.
Met rozen
heb je mij verteld
Hoeveel je van me hield...
Maar de
rozen op je graf
Daarmee schonk je mij je ziel..
Die rozen
zijn bijzonder
Want deze liefde,
in dieprode rozen
Is breekbaar en fragiel!!