opeens was het over,
die laatste secondes met jouw,
waren de moooiste van ons leven,
toen we nog samen waren!
opeens was het over,
de laatste woorden van jou,
waren je moooiste van je leven,
toen je er nog was!
opeens was het over,
die laatste ademhaling,
was de moooiste van onse tijd,
toen we nog samen konden zijn!
opeens was het over,
die laatste droom die je me vertelde,
was de moooiste die je me uitlegde,
toen we nog bij elkaar waren!
en geen van deze dingen kunnen we nog over doen omdat je er niet meer bent!
ter nagedachtenis van sebastiaan
(15-09-1987 - 11-09-2001)
laf joew 4 ever!!!!!