Ik wil 1000 woorden tegen je zeggen
Maar als het dan zover is, val ik stil.
Niemand weet hoe het komt
En toch
Denk ik dat diep vanbinnen
Iedereen het weet
Het is een gevoel dat je 1 maal in je leven krijgt
En dat nooit meer stopt
Een gevoel zo zalig, zo intens
Niet in woorden te beschrijven
Dat gevoel moet blijven,
Anders
Krijg ik die 1000 woorden nooit tegen je gezegd