Het zacht kabbelende water
streelt de herinnering
Aan hagelwitte stranden en een blauwe laguna.
Al slenterend door het lage water
vindt mijn hand de jouwe
en je blik werpt vier korte
Woordjes gevolgd door een zoen.
Een traan van thuiskomen
wordt geboren in mijn ogen
en sterft op je lippen,
het doet de avondzon
langzaam in de oceaan vallen
en onze liefde rood kleuren.
The gentle lapping of water
caresses the memory
of sandy white beaches
and blue lagoons.
We slowly walk through the low water
and my hand find yours,
you look at me and
four short words come
wordless into my mind,
followed by a kiss from you.
A tear of coming home
born in my eyes
and dies on your lips,
it makes the evening sun
slowly falling into the ocean
and colors our love red.