Rebel
Maak de rebel maar in je wakker
Geef de rebel in je een kans
Je bent niet die arme droevige stakker
Je bent die gekke vrolijke Frans
Die maar op je ligt te wachten
tot je hem weer tot leven kust
Hij ligt er eerlijk naar te smachten
Hij wil niet meer in slaap gesust
Hij vindt het fijn met je te strijden
Voor vrijheid in geschrift en woord
Hij wil je leven echt verblijden
Hij wil tezamen met jou voort!
Laat hem de wereld weer verkennen
Geef hem nu toch opnieuw de kans
Om heilige huisjes op te blazen
Ja, laat hem vrij die vrolijke Frans!
Zodat je lekker in je vel komt
Zodat je denkt ik voel me goed
Zodat die bullshit weer verstomt
Zodat je zegt ik ben niet meer zo zoet
Ze gaan nu rekening met mij houden
Ik ben niet meer een marionet
Ik ga weer op mijzelf vertrouwen
Ik heb ze op hun plaats gezet
En als de rebel in je voldaan is
Als hij klaar is met die gein
Dan kan hij gaan rusten in je hart
En dan hoef jij alleen nog maar te ZIJN.