Het maakt me zo boos,
het is zo triest,
dit is hoploos.
Oh, vadertje tijd...
Spaar mij het verdriet?
Wacht even nog met uw tijd,
want kijk goed als u ziet,
stukjes die verdwijnen
Van mijn leven,
van het hart.
De tijd die u niet kon geven,
waar ik mijn familie mis.
Mijn herinneringen van mijn oma,
Het liefdes aroma.
Mijn beste honden maatje,
Alleen nog op het foto plaatje.
Uw ontneemt mij tijd!
De tijden die ik nodig heb.
U die ik graag verwijd!
Voor al die verlangende tijden...
{Van het gemis}