De wind waait woorden in mijn hoofd
ze zingt over vurige vleugels, schurende schubben
wijsheid in al die eeuwen verkregen
maar alleen een kind dat je nog ziet
Hoog over zonnen, manen en sterren
zing ik krijsend al tijden mijn lied
maar zolang jij niet blijft geloven
zal je me horen, maar zien doe je niet