Hoop
Ieder is op zoek naar de zin van het leven
Ieder is op zoek naar waarde
Ieder is op zoek naar liefde
Ieder is op zoek naar hoop
Helaas kent het leven vele hobbels
en volgen velen het verkeerde pad
De weg terugvinden is onmogelijk
dus roeien we met de riemen die we hebben
Ieder probeert er wat van te maken
ieder probeert te leven
Ieder probeert te geven
ieder probeert te hopen
Zonder hoop is er niets,
zonder hoop is alles vergaan
Zonder hoop is er een lange lijdensweg
zonder hoop kunnen wij niet bestaan.