Liefde is een gevoel.
Een gevoel die iemand je geeft.
Dat gevoel bij mij word gegeven door jou.
Nooit meer alleen zijn en nooit meer ergens alleen voor staan.
Soms voel je je wel is leeg van binnen het gevoel dat je iets mist.
Maar dat gevoel word gevuld door jou.
Sec na sec denk ik aan jou.
Zou het goed met haar gaan, zou er niks gebeuren.
Liefde is iets moois als je echt van iemand houd en diegene ben jij.
Je betekent zoveel voor me in een hele korte tijd dat ik jou niet meer laat gaan.
Liefje bent en blijft van mij wat er ook gebeurd.
(van mijn lieve vriendje)