..Ik mis je..
Elke avond in mijn dromen zie ik jouw weer staan
Elke dag zie ik de wereld onder mij vergaan
Elke nacht wens ik dat jij weer met mij was
Dat jij mij een verhaaltje voorlas
..Ik mis je..
Elke dag van mijn leven is niet meer goed gegaan
Maar met jouw zal ik vechten en wil ik verder gaan
Ik zie je nu al staan met je armen open
Om mij weer eens te troosten
..Ik mis je..
Elke ochtend sta ik op en hoop ik jouw te zien
Maar waar ik ook kijk, ik heb je niet meer gezien
Lieve papa, ik weet dat je daar boven op mij wacht
En dat je nu naar mij kijkt en lacht