Ooit in mei,
Zag je de kinderen dansen?
Of de regen die de grond raakt, geluisterd?
Heb je ooit een vlinder plotselinge vlucht gevolgd?
Of keek naar de zon hoe verdween in de nacht?
Het beste is om langzaam te zijn.
Danst niet zo snel.
Een beetje
muziek en een beetje tijd
Word een beetje traag,
Danst niet zo hard,
De tijd is kort en zal niet lang meer.
De gedurende dag,
Net als een ongeopend cadeau
Weggegooid,
Het leven is niet een race ...
Jaren later hoorde ik dat ...
Je kunt niemand dwingen om lief te hebben.