Omdat je verboden bent
En omdat ik je wil
Ik wil je
Hebben houden vasthouden
Voor mezelf
Kom dichterbij
Kom bij me want ik wil je
Voor mezelf
Omdat ik je wil
Ik wil je
Strelen zoenen knijpen
Om te zien of je bestaat
Waar ben je
Kom bij me
Ik neem je mee naar jou en mij
Bouw met me
Ons
Omdat ik je wil
Ik wil je
Slaan krassen bijten
Omdat het niet kan