Goedemorgen Nederland!
Goedemorgen Nederland, fijne nacht gehad?
Er waren vannacht weer doden bij een aanslag in Bagdad.
Kelders ondergelopen, gebouwen geƫvacueerd,
Oh en er is wederom onrust in de vrijheids partij van Geert.
Pak nu maar eerst je koffie, want we zijn nog lang niet klaar,
Door die groep al-Qaida loopt ook Duitsland weer gevaar.
Lucassen mag blijven, Sharpe vertrekt met pek en veer
De kapitein van die veerboot die vinden ze nu niet meer.
Griekenland gehad, nu is Ierland aan de beurt
En In Singapore wordt er nog om 53 doden getreurd.
Nu zal je misschien zoeken naar de moraal van dit verhaal,
Ga nou maar snel douchen, want ik word ziek van dat gedraal.