Waarom Verdwijnen,
als ik over je droom?
En ook als we niks zeiden,
er is wel iets,
wat ons verbind.
Droom jij mij ook?
Jij die wordt bemind,
door meisje zonder gezicht.
Laat ons ontmoeten,
In onze dromen,
in gevoelens wroeten,
wij met zijn twee.
Veel is er niet nodig.
Woorden te veel,
Die zijn overbodig.
Want wij voelen het aan.
{Als we elkaar aan kijken}