mijn hart
ik wil je mijn hart geven,
je helemaal laten beven,
maar iets houdt me tegen,
een stem in mij ,
dat ik dit niet verdien,
zo iemand lief voor mij
ik wil je lief hebben,
zoveel ik kan
want je bent een
grote schat.
ik wil je helemaal,
omdat ik wel een beetje gek van je ben:)
op termijn ben ik zeker
dat ik tegen je zeg
"ik hou van je"
jij bent het helemaal
je bent zo speciaal
je bent van mij:)