Ik ben jouw derde meisje
derde keer, goede keer
maar ik schond je vertrouwen weer
Jij bent mijn eerste meisje
je draait mijn wereld ondersteboven
en ik kan het maar niet geloven
Wij zijn elkaars verwanten
we blijven winnen, verliezen niets
dit is hét, niet zomaar iets
Vergeven is wat je deed,
maar of je het ook vergeet?