Ik deel geen liefde met een ieder
ik deel het slecht met van wie ik hou
het heeft niets te maken
van het uiterlijk vertoon
of het speeksel dat slijmen gaat.
Je kunt me niet verleiden
tot iets dat ik niet wil
en ondanks dat ik jou nog zo graag wil
ook daarin kan ik mij niet leiden
omdat ook jij voor eigen liefde staat.