Leven
De mens heeft een interressant leven,
de mens kent bergen en dalen.
de mens heeft zijn eigen pad,
de mens kan heel goed afdwalen.
Maar om het juiste pad te vinden,
zullen we hard moeten vechten.
Zullen we onze ogen moeten openen,
en ons niet teveel hecten.
Alles is van korte duur,
want zolang is een mensenleven niet.
Des te meer we er wat van moeten maken,
Anders is het zonde wat je achter liet.
Ik hoop dat ik mijn weg zal vinden,
dat ik zie wat ik moet doen.
Dat ik weet wat mijn doel is,
dat ik weet wat ik voel.