Zomerregen
Een stortbad,
toen ik mijn zomerkleren aanhad
Het regent pijpenstelen,
koude druppels die mijn gezicht strelen
Ik loop door verlaten straten,
niemand heeft mijn aanwezigheid in de gaten
Ik dans vrolijk door de plassen,
laat me blijvend door de druppels verrassen
Ik ben ontzettend blij,
deze regenbui is alleen voor mij
Ik zou hier versteend willen blijven staan
om volledig in deze heerlijke zomernacht op te gaan
Ik gloei van geluk,
deze nacht kan voor mij niet meer stuk
Geheel alleen,
loop ik zingend door de droevige straten heen
Ik ben drijf en drijfnat
Misschien word ik zelfs nog wel verkouden
Wat!?
Mag ik soms niet van regen houden?