drijvend op de wolken
gevolgd door de zon
vergeten was ik waar het ooit begon
mijzelf verloren in ontelbare draaikolken
terug naar wie ik ben en wie ik was
eventjes mijzelf kwijt
niet meer teruggaan in de tijd
genieten van het leven, nu pas
drijvend op de wolken
gevolgd door de zon.....