eindelijk mn leven weer op de rails,
eindelijk weer een beetje normaal,
snijden word minder,
bijna weg uit de psychiatrie,
geen diagnose,
geen psychische ziektes,
totdat ik m'n probleem vertelde
waar ik daar al maanden mee kampte,
verleden bijna vergeten,
mn vader bijna vergeven,
voor alles wat hij me aan had gedaan,
totdat ik m'n probleem vertelde,
waar ik daar al maanden mee kampte,
na veel moeite verteld aan de persoon die ik vertrouwde,
opgelegd gekregen dat ik het nu door moest zetten,
hulp vragen aan mn begeleider,
mezelf verwond door alle stress,
ik wil het niet vertellen,
nee ik durf het niet,
dan moeten jullie het vertellen,
aan m'n lief hebbende moeder,
ik wil haar niet nog meer pijn doen,
en dan naar dagen twijfelen,
mezelf niet meer aan kunnen,
weg zijn gelopen,
boos zijn geworden,
gesprekken te hebben gevoerd,
eindelijk dan toch hebben verteld,
ik heb anorexia