hoe durf jij mij te stalken
hoe durf jij mij te gebieden
ik haal de splinters uit de balken
die mijn ogen verblindden
door de liefde die ik voor jou had
nu heb ik er genoeg van
nu ben ik het zat
ik zal je laten zien, jij man
dat ik als vrouw de broek altijd
al aan had
omdat mijn liefde voor jou
eerst als slaafs gezien werd
dacht ik: het komt wel goed
ik bleef je trouw
en vol goede moed
werd ik toch jouw vrouw
maar nu heb ik het
met jou gehad
jouw gebulder ben ik zat
dus nu met een dikke pluim
zit jij bij mij onder de duim
jij komt er niet eerder vandaan
voordat jij jezelf verandert
naar mij toe
dan kunnen we verder gaan
en word ik niet zo moe
om die duimschroeven
steeds harder aan te draaien
en de schreeuwkraan
aan te laten staan
ik ben het zat
ik heb het met je gehad
maar mijn liefde voor jou
zal het wel winnen
maar dan zal jij ook eens
opnieuw met mij
moeten beginnen
dan pas
maken wij
een nieuwe start
©