Jij geeft me een gevoel,
door jou heb ik weer een doel.
En doel in me leven,
die ik met jou wil delen.
Wij bloeien als een bloem,
geen tijd aan stomme gedoe doen.
De mensen die ons uit elkaar wil,
ze houden zich maar stil.
Want het lukt ze niet,
want jij bent mijn harte dief.
Laat die mensen praten,
dan zullen ze ons maar haten!
Want ik hou van jou mn boy('ll)