Zij ligt op de grond
Ik zit bovenop haar
Vastberaden knijp ik haar keel dicht
Er heerst ademnood
Zij is verzwakt
Sterven moet ze!!
sterven zal ze!!
Ooh..
Ik houd zielsveel van haar
Dus verlokt ze mij met haar liefkozingen
Ze streelt me en bijt me zachtjes
Steeds weer
Haar kussen zijn licht als donzen veertjes
Haar liefde bedwelmd mij
Behendig neemt ze de overhand.
Komt ze bovenop me zitten
Ze fluistert:
proef de smaak van puur genot
proef de zoete smaak van liefde
Dronken van haar liefde
Stap ik in de auto
De snelweg op...
Ik rij de wijde wereld tegemoet
Doch op 1 weg
De dodenweg
Ze fluistert:
vlinders,vlinders, voel ze vliegen
proef de smaak van de verboden liefde
De zon heeft nooit geschenen
Er heerst diepe duisternis
Verdwaald
dronken
ongecontroleerd
Verlies ik de macht over het stuur
Doch hou ik keurig richting aan
Op de dodenweg
Ze fluistert:
proef de scherpe smaak van liefde
proef de bittere smaak van bloed
De morgen snel aangebroken
Vaarwel donkere nacht
Ik kijk toe
Mijn ogen wijd open
Hoe de auto keurig,netjes doorrijd
De afgrond in.
Opgelucht ren ik het leven tegemoet
HIJ fluistert:
wat is de prijs voor verboden liefde?
Ik antwoord HEM stilletjes:De ware liefde....